Alkitab Mobile SABDA
[VER] : [JAWA]     [PL]  [PB] 
 <<  Mazmur 124 >> 

MASMUR 124; Pinujia Juru Selamete bangsa Israel

1Kidung jiyarah anggitane Prabu Dawud. Yen ajaa Pangeran Yehuwah piyambak kang mbelani marang kita, -- dikaya mangkono pangucape Israel, --

2yen ajaa Pangeran Yehuwah piyambak kang mbelani marang kita, nalika wong padha gumregah nglawan marang kita,

3kita mesthi wus padha diuntal urip-uripan, nalika mulad-mulading nepsune marang kita;

4kita banjur kentir ing banyu, aku wus padha kleleb ana ing kali;

5ilining banyu kang luber kang molak-malik iku wus nasabi kita.

6Pinuji-pujia Pangeran Yehuwah kang ora ngulungake kita dadi mangsane untune wong-wong mau!

7Nyawa kita padha bisa oncat kaya manuk, kang oncat saka jirete wong mikat, rantas jirete, kita nuli oncat.

8Pitulungan kita iku ana ing asmaning Sang Yehuwah, kang nitahake langit lan bumi.



 <<  Mazmur 124 >> 


Bahan Renungan: SH - RH - ROC
Download
Kamus Alkitab
Kamus Bahasa
Kidung Jemaat
Nyanyikanlah Kidung Baru
Pelengkap Kidung Jemaat
Alkitab.mobi
© 2010-2019
Alkitab.SABDA.org

Android.SABDA.org
SABDA.mobi
Bantuan
Single Panel

Laporan Masalah/Saran