Alkitab Mobile SABDA
[VER] : [JAWA]     [PL]  [PB] 
 <<  Mazmur 136 >> 

MASMUR 136; Sih-susetyaning Allah marang bangsa Israel

1Padha saosa puji marang Pangeran Yehuwah, sabab Panjenengane iku becik! awit langgeng sih-kadarmane.

2Padha saosa puji marang Allahe para allah, awit langgeng sih-kadarmane.

3Padha saosa puji marang Gustine para gusti, awit langgeng sih-kadarmane.

4Marang Panjenengane kang nindakake kaelokan gedhe piyambakan, awit langgeng sih-kadarmane.

5Marang Panjenengane kang nitahake langit kalawan kawicaksanan, awit langgeng sih-kadarmane.

6Marang Panjenengane kang njereng bumi kadhasaran banyu, awit langgeng sih-kadarmane.

7Marang Panjenengane kang nitahake barang-barang kang madhangi kang gedhe ing langit, awit langgeng sih-kadarmane.

8Srengenge kang mengku raina, awit langgeng sih-kadarmane.

9Sarta rembulan lan lintang-lintang kang mengku ing wayah bengi, awit langgeng sih-kadarmane.

10Kang mejahi para pembarepe wong Mesir, awit langgeng sih-kadarmane.

11Lan ngirid Israel metu saka ing satengahe, awit langgeng sih-kadarmane.

12Sarana asta kang rosa lan kalawan ngayatake lengene, awit langgeng sih-kadarmane.

13Segara Teberau dipiyak dadi loro, awit langgeng sih-kadarmane.

14Lan nyabrangake Israel metu ing tengahe, awit langgeng sih-kadarmane.

15Sang Pringon sawadya-balane dikelemake ana ing segara Teberau, awit langgeng sih-kadarmane.

16Gusti Allah kang ngirid lakune umate metu ing segara wedhi, awit langgeng sih-kadarmane.

17Kang ngasorake perange raja gedhe-gedhe, awit langgeng sih-kadarmane.

18Para ratu kang mulya padha dipateni, awit langgeng sih-kadarmane.

19Sihon, ratune bangsa Amori, awit langgeng sih-kadarmane.

20Lan Og, ratu ing Basyan, awit langgeng sih-kadarmane.

21Tanahe banjur diparingake dadi pusakane, awit langgeng sih-kadarmane.

22Dadi pusakane Israel, abdine, awit langgeng sih-kadarmane.

23Gusti Allah kang ngengeti kita sajroning kaasoran, awit langgeng sih-kadarmane.

24Padha diluwari saka ing tangane mungsuh kita, awit langgeng sih-kadarmane.

25Apadene paring pangan marang sakehing makhluk, awit langgeng sih-kadarmane.

26Padha saosa puji sokur marang Gusti Allahing swarga, awit langgeng sih-kadarmane.


  Share Facebook  |  Share Twitter

 <<  Mazmur 136 >> 


Bahan Renungan: SH - RH - ROC
Download
Kamus Alkitab
Kamus Bahasa
Kidung Jemaat
Nyanyikanlah Kidung Baru
Pelengkap Kidung Jemaat
Alkitab.mobi
© 2010-2019
Alkitab.SABDA.org

Android.SABDA.org
SABDA.mobi
Bantuan
Dual Panel

Laporan Masalah/Saran