Alkitab Mobile SABDA
[VER] : [JAWA]     [PL]  [PB] 

Daftar Ayat


1 Korintus 13:4-6

13:4Katresnan iku sabar; katresnan iku loma, ora kumeren, ora gumunggung lan kumenthus.

13:5Katresnan iku ora saru polahe lan ora golek kepenake awake dhewe. Katresnan iku ora gampang nepsu lan ora nyimpen kaluputaning liyan.

13:6Katresnan iku ora bungah awit saka anane tumindak kang ora adil, nanging kayekten kang mbungahake.


  Share Facebook  |  Share Twitter


Bahan Renungan: SH - RH - ROC
Download
Kamus Alkitab
Kamus Bahasa
Kidung Jemaat
Nyanyikanlah Kidung Baru
Pelengkap Kidung Jemaat
Alkitab.mobi
© 2010-2019
Alkitab.SABDA.org

Android.SABDA.org
SABDA.mobi
Bantuan
Dual Panel

Laporan Masalah/Saran