Alkitab Mobile SABDA
[VER] : [JAWASUR]     [PL]  [PB] 

Daftar Ayat


Matius 5:3-7

5:3“Beja wong mlarat sing pada njagakké marang Gusti Allah, awit wong sing kaya ngono kuwi sing nduwèni Kratoné Swarga.

5:4Beja wong sing sedi, awit bakal dilipur karo Gusti Allah.

5:5Beja wong sing andap-asor, awit wong sing kaya ngono kuwi sing bakal nampa prejanjiané Gusti Allah.

5:6Beja wong sing kepéngin banget nglakoni kekarepané Gusti Allah, awit Gusti Allah bakal nggawé maremé atiné.

5:7Beja wong sing seneng melasi wong liya, awit Gusti Allah uga bakal melasi wong kuwi.


  Share Facebook  |  Share Twitter


Bahan Renungan: SH - RH - ROC
Download
Kamus Alkitab
Kamus Bahasa
Kidung Jemaat
Nyanyikanlah Kidung Baru
Pelengkap Kidung Jemaat
Alkitab.mobi
© 2010-2019
Alkitab.SABDA.org

Android.SABDA.org
SABDA.mobi
Bantuan
Dual Panel

Laporan Masalah/Saran