Alkitab Mobile SABDA
[VER] : [JAWA2]     [PL]  [PB] 
 <<  Mazmur 150 >> 

1Haléluya! Padha saosa puji marang Allah ana ing Pedalemané. Pujinen pangwasané kang ana ing swarga!

2Pujinen merga pakaryané kang élok, pujinen merga kaluhurané sing pinunjul.

3Pujinen nganggo ngunèkaké slomprèt, pujinen nganggo clempung lan slukat.

4Pujinen nganggo terbang lan jejogèdan, pujinen nganggo swaraning clempung lan suling.

5Pujinen nganggo swarané kecèr kang kumrincing, pujinen nganggo kecèr kang ramé swarané.

6Sarupané kang urip padha saosa puji marang Allah! Haléluya!



Studi lengkap, silahkan lihat: Alkitab SABDA.
Dengar dan baca Alkitab Karaoke, silahkan kunjungi: Alkitab Karaoke.
Rencana Multimedia Baca Alkitab: BaDeNo.
Studi Alkitab dengan AI: Alkitab GPT.

 <<  Mazmur 150 >> 


Bahan Renungan: SH - RH - ROC
Download
Alkitab ANDROID
Kamus Alkitab
Kamus Bahasa
Kidung Jemaat
Nyanyikanlah Kidung Baru
Pelengkap Kidung Jemaat
Alkitab.mobi
Copyright
Alkitab.SABDA.org
Android.SABDA.org
SABDA.APP
BaDeNo
Alkitab GPT
Bantuan
Single Panel Single Panel