Alkitab Mobile SABDA
[VER] : [SUNDA]     [PL]  [PB] 

Daftar Ayat


1 Korintus 13:4-6

13:4Sipatna kanyaah teh sabar jeung alus budi. Teu sirikan, teu gumede, teu takabur.

13:5Sipatna kanyaah teh tara goreng tata, tara mentingkeun maneh, tara ngajengkelkeun batur, tara ngunek-ngunek ku kasalahan batur.

13:6Sipatna kanyaah teh teu resepeun kana hal nu jahat, resepeunana kana hal anu bener,


  Share Facebook  |  Share Twitter


Bahan Renungan: SH - RH - ROC
Download
Alkitab ANDROID
Kamus Alkitab
Kamus Bahasa
Kidung Jemaat
Nyanyikanlah Kidung Baru
Pelengkap Kidung Jemaat
Alkitab.mobi
Copyright
© 2010-2023
Alkitab.SABDA.org

Android.SABDA.org
SABDA.mobi
Bantuan
Dual Panel Dual Panel

Laporan Masalah/Saran