Alkitab Mobile SABDA
[VER] : [SUNDA]     [PL]  [PB] 

Daftar Ayat


Matius 5:3-7

5:3"Bagja jelema anu ngarasa jiwana miskin, sarta ngaharep ngan ka Allah wungkul; Karajaan Sawarga teh eukeurna!

5:4Bagja jelema anu sedih prihatin, ku Allah bakal dililipur!

5:5Bagja jelema nu rendah hate, bakal narima sagala anu dijangjikeun ku Allah!

5:6Bagja jelema anu kacida hayangna kana ngalampahkeun pangersa-pangersa Allah, ku Allah bakal disugemakeun!

5:7Bagja jelema nu karunyaan, ku Allah bakal dipikawelas!


  Share Facebook  |  Share Twitter


Bahan Renungan: SH - RH - ROC
Download
Alkitab ANDROID
Kamus Alkitab
Kamus Bahasa
Kidung Jemaat
Nyanyikanlah Kidung Baru
Pelengkap Kidung Jemaat
Alkitab.mobi
Copyright
© 2010-2022
Alkitab.SABDA.org

Android.SABDA.org
SABDA.mobi
Bantuan
Dual Panel

Laporan Masalah/Saran