Alkitab Mobile SABDA
[VER] : [SUNDA]     [PL]  [PB] 
 <<  Mazmur 111 >> 

1Puji PANGERAN! Kaula seja nganuhunkeun ka PANGERAN saiklas-iklasna, dina pagempungan umat-Na.

2Estu aheng padamelan-padamelan PANGERAN! pantes mun diaraji ku sakur nu kataji.

3Dadamelana-Na estu mulya sarta agung, tur kaadilana-Na langgeng.

4PANGERAN moal kersaeun urang poho kana damel-Na anu araheng; Mantenna sae jeung welasan.

5Mantenna ngarijkian ka sakur anu ngahormat, tur tara lali kana perjangjiana-Na.

6Mantenna geus nembongkeun kakawasaan ka umat-Na, ku jalan masihkeun ka maranehna tanah milik bangsa-bangsa lian.

7Dina sagala damelna Mantenna satia jeung adil sagala parentah-Na beunang dipercaya,

8tahan dina sagala jaman, diparentahkeunana kalawan sayakti jeung adil

9Mantenna ngabebaskeun umat-Na, sarta ngayakeun perjangjian langgeng jeung maranehna. Mantenna estu suci tur hebat!

10Saha-saha anu hayang jadi jalma bijaksana, kudu hormat ka PANGERAN. Mantenna baris maparin pangarti anu sehat ka anu ta’at kana parentah-Na. Mantenna layak dipuji salalanggengna.


  Share Facebook  |  Share Twitter

 <<  Mazmur 111 >> 


Bahan Renungan: SH - RH - ROC
Download
Alkitab ANDROID
Kamus Alkitab
Kamus Bahasa
Kidung Jemaat
Nyanyikanlah Kidung Baru
Pelengkap Kidung Jemaat
Alkitab.mobi
Copyright
© 2010-2022
Alkitab.SABDA.org

Android.SABDA.org
SABDA.mobi
Bantuan
Dual Panel

Laporan Masalah/Saran