Alkitab Mobile SABDA
[VER] : [SUNDA]     [PL]  [PB] 
 <<  Mazmur 112 >> 

1Puji PANGERAN! Bagja jalma anu hormat ka PANGERAN, anu resep nekanan parentah Mantenna.

2Anak-anak jalma hade bakal kawasa di jero nagri turunanana bakal diberkahan.

3Kulawargana bakal makmur sugih mukti, hade milik salalawasna.

4Jalma hade, nu karunyaan, bageur, jeung adil, di nu poek bakal meunang sinar caang.

5Bagja jalma anu daek nulung mere nginjeum, sarta jujur dina ngajalankeun usahana.

6Jalma hade hamo gagal, sarta salalawasna bakal kapieling.

7Manehna moal rentag ku beja imanna tabah tur percaya ka PANGERAN.

8Hatena teu salempang, teu hariwang, sabab ngarasa yakin yen musuhna baris eleh.

9Ka nu miskin daek mere reujeung murah hate, kahadeanana moal aya batalna, hirupna bakal kawasa jeung diajenan.

10Nenjo kaayaanana kitu, nu jarahat arambekeun, tingpendelik arijideun, tuluy musna, harepanana mudedes salalawasna.


  Share Facebook  |  Share Twitter

 <<  Mazmur 112 >> 


Bahan Renungan: SH - RH - ROC
Download
Alkitab ANDROID
Kamus Alkitab
Kamus Bahasa
Kidung Jemaat
Nyanyikanlah Kidung Baru
Pelengkap Kidung Jemaat
Alkitab.mobi
Copyright
© 2010-2022
Alkitab.SABDA.org

Android.SABDA.org
SABDA.mobi
Bantuan
Dual Panel

Laporan Masalah/Saran