Alkitab Mobile SABDA
[VER] : [SUNDA]     [PL]  [PB] 
 <<  Mazmur 114 >> 

1Waktu urang Israil budal ti Mesir, waktu turunan Yakub naringgalkeun eta tanah asing,

2Yuda dijadikeun umat sucina PANGERAN, Israil dijadikeun milik kagungan Mantenna.

3Laut Beureum mireungeuh, tuluy ngejat, Walungan Yordan ngocorna eureun.

4Gunung-gunung tingarancul cara embe, pasir-pasir tingalajret cara anak domba.

5Aya naon Laut, make ngejat? Jeung maneh, Walungan Yordan, ku naon make eureun ngocor?

6Maneh gunung-gunung, ku naon tingarancul cara embe? Maneh pasir-pasir, ku naon tingalajret cara anak domba?

7He bumi, hayoh gumeter dina sumpingna PANGERAN, di payuneun Allahna Yakub,

8nu ngarobah gunung cadas ngajadi situ, gunung batu ngajadi cinyusu.


  Share Facebook  |  Share Twitter

 <<  Mazmur 114 >> 


Bahan Renungan: SH - RH - ROC
Download
Alkitab ANDROID
Kamus Alkitab
Kamus Bahasa
Kidung Jemaat
Nyanyikanlah Kidung Baru
Pelengkap Kidung Jemaat
Alkitab.mobi
Copyright
© 2010-2022
Alkitab.SABDA.org

Android.SABDA.org
SABDA.mobi
Bantuan
Dual Panel

Laporan Masalah/Saran